KALURA PIZZERIA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 240 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Kalura Pizzeria. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 8:05 Het systeem van Takeaway springt telkens naar 35 min, dan naar 40 min, 30 min, 50 min… na contact met het restaurant blijkt dat zij ook aan het wachten zijn op een rider en niet het juiste uur van bestelling hebben doorgekregen. Beter zelf uithalen.
11 nov 2022 om 11:07 Great food, I gave only 4 stars to the delivery because pizza as arrived a bit late
27 okt 2022 om 20:24 De randen verbrand, de rest koud!!!
30 aug 2022 om 21:40 - 2h bezorgtijd. + Abdul was een vriendelijke bezorger.
25 aug 2022 om 22:19 Heel lekkere pizza, zoals altijd bij Kalura. Niet goedkoop, maar de prijs/kwaliteit zit zeker niet slecht. Hier kom ik altijd graag terug. Ook de bezorging was op het verwachte tijdstip aangekomen en was zeer vriendelijk.
18 aug 2022 om 15:47 Arancina was good in sense of taste, but a bit small for the price you pay. Cannolo was unfortunately not so nice, as the ricotta tasted sour. Made me feel like it wasn’t so fresh anymore.
16 jun 2022 om 11:10 This is our favorite for two years now. We eat Kalura every two weeks at least. The prices have increase quiet fast though. It might be worth it but this is becoming too expansive for us. With sadness we will at least order less often. Much love X
4 jun 2022 om 0:07 Heel lekker. Echt een aanrader.
18 mei 2022 om 20:59 Lekkerste pizza vant Stad geleverd door den beste Rider vant Stad!! Merci Loewi!!
23 apr 2022 om 20:24 Snel bezorgd en heerlijk, zoals altijd.